MANIFEST

Associació “L’Alzina de Gràcia” Per la preservació del patrimoni natural, arquitectònic i artístic de la Vila de Gràcia.

MANIFEST
Aquesta associació, neix amb l’esperit de fer front a la manca de protecció que pateix el nostre patrimoni natural, arquitectònic i artístic per part de les administracions públiques.

Creiem que és del tot urgent exigir als nostres polítics el respecte i sensibilitat que es mereix el poc patrimoni que ens queda, tal com d’altres països d’Europa practiquen des de fa tant.

Necessitem dotar a Barcelona d’unes lleis prou fortes i profundes contra tota mena d’especulació o indefensió que pugui posar en perill el nostre Patrimoni, alliberant d’una vegada la ciutadania del pes i del cost que recau sobre ella cada cop que comença un nou enfrontament veïnal provocat pel dèficit legal.

Comencem a construir entre tots un futur més respectuós també amb el nostre passat!

PRIMERA ACCIÓ – Crida urgent a tot el veïnat de Gràcia
Des d’aquesta nova associació, denunciem la manipulació amb la qual l’ajuntament de Gràcia està utilitzant una lluita veïnal en defensa de l’espai verd i del patrimoni arquitectònic per dur a terme un projecte edificatori de 17 pisos dotacionals – planta baixa + 3 – que lluny de solucionar a fons el problema d’habitatge social, pot posar en perill les arrels i la vida de l’alzina, no respecta la integritat de les cases modernistes i retalla l’ombra de l’únic pulmó verd que queda a la vila. 

Treballem per ‘una consulta participativa a la Vila que “inclogui entre les opcions la conservació de l’espai natural i la preservació i restauració de les casetes sense cap nova edificació”

SIGNA EL MANIFEST en el FORMULARI DE LA DRETA i DESCARREGA-TE’L.

Si realment vols protegir i salvar l’Alzina, el seu jardí i les Casetes d’Encarnació tal i com eren, signa el nostre Manifest.